• Välkomna till ett nytt UF-år

  Södermanland Under veckorna som kommer så ska vi på regionkontoret uppdatera denna sida och göra den mer levande! Här kommer ni att hitta all information ni behöver under året!
 • Våga Vara Egen 2014

  Södermanland Tisdagen den 18 mars går Södermanlands regionala UF-mässa Våga Vara Egen 2014 av stapeln på Munktellarenan i Eskilstuna. Under en intensiv och spännande dag kommer UF-elever från hela länet sälja sina produkter och tjänster samtidigt som de tävlar om prispengar och platser på SM i Ung Företagsamhet.
 • Vinnare av Företagspitchen 2013

  Södermanland För tredje året i rad arrangerade Ung Företagsamhet, tillsammans med Sörmlands Sparbank och Sparbanken Rekarne, Företagspitchen 2013. En tävling där UF-företag får chansen att pitcha sina idéer inför en jury med kunskap av affärsutveckling och företagande.
 • Registreringsavgift Södermanland

  Södermanland Det börjar bli dags...
 • Anmäl ditt UF-företag till Företagspitchen 2013!

  Södermanland Företagspitchen är en årligt återkommande tävling som arrangeras av Ung Företagsamhet i städerna Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm i slutet av november varje år. I Företagspitchen har UF-företag chansen att få pitcha sina idéer inför en jurygrupp bestående av erfarna affärsutvecklare med chans att vinna värdefulla tips och idéer - och även prispengar. Företagspitchen 2013 arrangeras i samarbete med Sörmlands Sparbank och Sparbanken Rekarne.
 • Starta UF-företag

  Södermanland För att kunna driva UF-företag måste företaget och samtliga företagsmedlemmar vara registrerade hos Ung Företagsamhet. Ni registrerar er på www.ungforetagsamhet.se. Vissa skolor betalar registreringsavgiften medan elever på andra skolor låter eleverna sälja riskkapital - hör med din lärare vad som gäller.