• Stockholmsregionen tog storslam på SM i UF-företagande!

  Stockholm SM i UF-företagande har avgjorts och Stockholmsregionen gick därifrån med inte mindre än 6 guld och 2 silver. Bland annat blev det en förstaplats i den prestigefyllda tävlingen Årets UF-företag, där Grades of Glory UF tog guldmedaljen.
 • Elevkickoff 2014 – anmäl dina elever!

  Stockholm Höstens första – och största – UF-event går av stapeln den 30 september. Då samlar vi Stockholms alla UF-företagare till en grym kickoff på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det är du som lärare som anmäler och det kan du göra redan nu!
 • Grundutbildning i UF-företagande, 3 september

  Stockholm Ta chansen att genom praktiskt och teoretiskt arbete gå igenom alla delar av det utmanande UF-året!
 • Snart sommar - dags att avveckla ditt UF-företag

  Stockholm Läsåret går mot sitt slut och det innebär att det är dags att avveckla UF-företagen. Läs mer här om vad det innebär för dig som UF-företagare och för dig som UF-lärare.
 • De representerar Stockholm på SM i UF-företagande

  Stockholm Den 26-27 maj är det dags för SM i UF-företagande på Stockholmsmässan i Älvsjö. Då avgörs vilka UF-företag som är de bästa i Sverige. Var med och stötta Stockholms SM-trupp genom att besöka mässan, det är dags att guldet kommer till Stockholm igen! #forzaufsthlm
 • Upplands Väsby bäst på entreprenörskap i skolan 2014

  Stockholm Under måndagens partnerträff delade Ung Företagsamhet Stockholmsregionen ut utmärkelsen Årets UF-kommun 2014!
 • Teknikintresserade lärare se hit!

  Stockholm Tillsammans med Microsoft kan vi på Ung Företagsamhet erbjuda en lärarutbildning i programmet Visual Studios!
 • Elever på Ekonomiprogrammet driver UF-företagande inom ramen för gymnasiearbetet!

  Stockholm Värmdö Gymnasium söder om Stockholm erbjuder sina elever att på ett smidigt vis samläsa UF-företagande med gymnasiearbetet.
 • Läxhjälp och återanvända skjortor bakom Årets UF-företag i Stockholm 2014

  Stockholm Nu är det avgjort vilka UF-företag som vunnit årets priser under Våga Vara Egen 2014! Vilka som gick vinnande ur striden avslöjades under onsdagskvällen den 19 mars under den stora Prisutdelningen i Victoriahallen på Stockholmsmässan i Älvsjö. Prisutdelningen invigdes av finansborgarrådet Sten Nordin och 1500 inbjudna gäster fick se Bow & Curtsy UF från Viktor Rydbergs Gymnasium Djursholm i Danderyd och Grades of Glory UF från Östra Reals gymnasium i Stockholms stad kliva upp på scenen som årets UF-företag i Stockholm Norr respektive Stockholm Syd. 2500 elever i 600 olika UF-företag från hela Stockholm har i år gjort upp i 26 olika tävlingar.
 • Elever på Ekonomiprogrammet driver UF-företag inom ramen för gymnasiearbetet!

  Stockholm På Åva-gymnasium beläget i Täby norr om Stockholm har eleverna givits chansen att nyttja sitt UF-företag inom ramen för gymnasiearbetet.
 • SEB stöttar från nystart till entreprenörselit

  Stockholm "Sverige behöver fler som startar och utvecklar sina företag för att skapa framtidens tillväxt och nya arbetstillfällen i landet. För att bidra till detta stödjer och samarbetar SEB med ett antal olika organisationer som stöttar nyföretagande och entreprenörskap”, säger Belgin Fortaci, ansvarig för SEB:s entreprenörssamarbeten

Pages

Guldpartners Stockholm